🔐 Είσοδος

Μία φορά σε κάθε συσκευή· μετά η εφαρμογή σε θυμάται για ένα χρόνο.

Το όνομα φαίνεται στη σελίδα «Οι συσκευές μου», για να ξέρεις ποια συσκευή είναι ποια.